In ons gastvrije beroep houden wij ervan om met mensen om te gaan. Uiteraard onze gasten maar uiteraard ook onze medewerkers. We halen er voldoening uit om samen te werken, elkaar te laten ontwikkelen, elkaar iets aan te leren. Wij trainen en coachen onze medewerkers maar dat doen de medewerkers ook naar elkaar.
We werken intensief samen maar er is ook ruimte voor wat humor.
Onze groep medewerkers is verdeeld over een aantal teams: keukenteam, bedieningsteam, afwasteam en tuinman/handyman.
Echte specialiteit van ons is de carpaccio di manzo. Dungesneden ossenhaas met truffelmayonaise, rucola en truffel-aardappelkrokant.
Een glaasje huisgemaakt limoncello van Caspar (ijs-en-ijs koud) is een aanrader om je diner mee af te sluiten. Dit gele likeurtje is echt een specialiteit te noemen van ons restaurant.
5-gangen kleine Italiaanse gerechtjes, je kruist ze zelf aan op je Diverso all' Italiana invulkaartje. Dit is een razend populair menu waar veel van onze gasten enthousiast over zijn. Menu Diverso all' Italiana € 45,00 per persoon.
Lees meer