Impressie

IJS & SPIJS

Op 31 augustus 2018 en 1 september 2018 organiseerden wij in samenwerking met IJssalon Florence IJS & SPIJS avonden. Er werd een 7-gangen diner geserveerd met bij iedere gang een gerecht en smaak van Diverso versterkt met een ijssmaak van IJssalon Florence. Hierbij een korte terugblik.

Bekijk de foto's  

3e plaats Terras Top 100

Impressie van maandag 2 juli 2018. Met het hele team gingen we naar de bekendmaking van de Terras Top 100. We behaalden de 3e plaats. Heel blij, dat kun je zien!

Trots op ons fijne team!

Bekijk de foto's  

Impressie na verbouwing

Hier zie je hoe ons restaurant geworden is, grote verandering met voorheen. We zijn enorm trots op het resultaat.

Bekijk de foto's  

Opening na verbouwing

Op 1 september vierde wij de (her)opening van ons restaurant na de verbouwing. Hier vind je de sfeerimpressie.

Bekijk de foto's  

Caspars Limoncello

Caspar maakt al verschillende jaren Caspars Limoncello. Huisgemaakte limoncello waarvan de receptuur in afgelopen 4 jaar steeds verder is verfijnd. Een glaasje limoncello wordt door de Italianen na de maaltijd gedronken. Bestel een glaasje limoncello en Caspar vertelt je zijn verhaal! 

Bekijk de foto's  

Keuken & Gerechten

Het keukenteam onder leiding van John Beijes werkt met verse produkten. Onze leveranciers komen meerdere keren per week om verse produkten te leveren. Er is een goede samenwerking opgebouwd waardoor het continue leveren van verse produkten van structurele aard is. De menukaart is uitgebreid zodat de gast volop keuze heeft. De kaart wordt ongeveer 3 keer per jaar aangepast. Het maandmenu en de MA.DI.WO.DO. wijzigen iedere maand, zo kun je als gast genieten van seizoensgerechten. 
 

Bekijk de foto's  

Restaurant

Het restaurant kent 4 ruimten waar gasten plaats kunnen nemen. Iedere ruimte heeft een frisse mediterrane kleur: turquoise, geel, groen en oranje. Gezelschappen kunnen in een aparte/eigen ruimte zitten, afhankelijk van de dag en aantal personen. Er zijn 80 zitplaatsen in het restaurant.

Bekijk de foto's  

Terras

Het terras ligt aan de achterzijde van het pand. Dit is een rustige plek, in het groen. Het terras, de tuin en parkeerplaats zijn ruim van opzet en de oude bomen zorgen voor een rustieke sfeer. Het terras biedt voor 80 gasten zitplaatsen in lekkere rotan stoelen. Het vuur brandt regelmatig in de sfeerhaard.  Voor dekentjes en terrasverwarming is gezorgd om zo lang mogelijk buiten te genieten. 

Bekijk de foto's