Coronavirus

En toen was het stil bij Diverso.....

Coronavirus | Restaurant Diverso

We zijn er stil van....vanwege de bestrijding van het coronavirus is het verboden om met veel mensen bij elkaar te komen. In ons restaurant is het juist de bedoeling om te ontmoeten en samen te geniet aan tafel van lekker eten & drinken. Laat dat nou net een activiteit zijn die afgelopen zondag vanaf 18.00 uur verboden werd. Om 17.30 uur vernamen wij uit de persconferentie dat onze deuren om 18.00 uur moesten sluiten. korte metten heet dat :). Wij hebben alle respect voor het besluit. 2 tafels waren bezet met gasten, waren net aan tafel..wij verzochten of ze wilden vertrekken. Onze oproepmedewerkers werden afgebeld en alle gasten die onderweg waren of nog zouden vertrekken belden we met het bericht dat het etentje niet door kon gaan. 

Reacties van gasten:

  • "ooohhhh was al bang dat je zou bellen"
  • "aahh nee hè"
  • "we waren toch voor 18.00 binnen?" grapje
  • "is het goed als we 10 minuten later komen? Oh en kan er nog 1 persoon bij?"

 

Zondagavond zorgde John met zijn koks dat etenswaren en bereidde producten veilig gesteld werden. Caspar zorgde met zijn bedieningsmedewerkers dat het restaurant, de barren en toiletten werden schoongemaakt en dat etenswaren opgeborgen werden. Kitty zat aan de computer en telefoon om annuleringen te communiceren. 

Maandag kreeg de keuken een grondige reiniging. Woensdag stond ons team paraat om het terras te reinigen, de schuur en magazijn op te ruimen. Het terras hebben we zelf ingeluid met versgemaakte soep door Caspar, broodjes uit het vuistje en aan het eind van de middag een Lindeboom-biertje uit de fles. Vol passie en overgave werkte we deze klussen mooi af. 

 

We zijn er stil van....wij missen onze gasten die zorgen voor reuring, die wensen hebben die wij uit willen laten komen, die terecht en onterecht feedback geven, die zingen voor hun dierbaren rondom te tafel bij een dessert en vuurwerkje, die per se die ene tafel willen, die gasten die alles goed vinden, die bij het ontvangst doorlopen alsof de zaak van hen is en zij zelf bepalen waar ze gaan zitten en ons systeem helemaal in de war is, gedoe met jassen ophangen, als er op spits-uur 30 gasten voor 5 tafels tegelijk binnenkomen de telefoon gaat iemand een partij wil afspreken alle tijd heeft en iemand binnenkomt om nog ff lastminute die cadeaubon van Diverso komt halen.....pppfff wij missen jou

 

We zijn er stil van....wij missen onze medewerkers een-voor-een, 1TEAM 1 TAAK krijgt nu een andere lading. Laten we samen goed voor ons zorgen, gezondheid gaat boven alles. En toch missen wij de reuring van medewerkers: optijd/telaat, gedoe met roosters en vakantieplanning, inwerken versus wel of niet klaar om zelfstandig te werken, medewerkers met een missie, ambtitie op inhoud/gedrag en inkomsten, medewerkers zonder missie en het snel goed vinden, medewerkers die altijd voor je klaar staan, diensten overnemen en voor goud gaan, medewerkers die em drukken, hoofdpijn/buikpijn, elastiekje vergeten, serieus aan de bak om teamprestatie te leveren, achter de schermen lol maken, elkaar voor de gek houden, elkaar leren kennen tijdens omkleden, flirten op de werkvloer, ontwikkelen van verlegen naar zelfverzekerd. We missen jou!

 

We zijn er stil van....wij missen Frank van de Hanos, Jan van Vis- en Vleeshandel G&B, chauffeur Van Gelder groente en fruit, de sterke mannen van Lindeboom Bierbrouwerij, de levering pallets wijn van L'exception (wie bediening ruimt ff in :)), de roomwitte Mercedes van Bart Arnold, de mooie bestelbus van Beaugrim, oohh Thijs Kuepers komt zie de witte koelbus, kok haal ff Nederweerter Peelham bij Slagerij Hermanns?....pppfff wij missen jou

 

Voor degene die zich afvraagt of gerechten besteld kunnen worden. Nee momenteel niet. We laten het even zo en kijken af hoe t verloopt met t virus. 

Wij wensen iedereen een goede gezondheid en/of veel beterschap is geval je beetje ziek of erg ziek bent. Houd je haaks!

 

Hartelijke en lieve groet,

Caspar - John - Kitty