Terras Top 100

Wat een verrassing en hoe te gek! Lees wat wij meemaakten tijdens deelname aan de Terras Top 100

Terras Top 100 | Restaurant Diverso

Terras Top 100 laat ons ontwikkelen, geeft ons een stok achter de deur en maakt ons allert. Wij willen ons verbeteren en wij houden wel van competitie. In 2015 schreven we ons voor het eerst in en behaalde we de 76e plaats. We gingen voor het eerst naar de feestelijke bekendmaking, dat beviel ons erg goed. In 2016 haalden we de 75e plaats. Die vooruitgang was wat ons betreft te mager, maar wel weer leuk feest.

In 2017 schreven we ons opnieuw in, onze aandacht lag volledig bij het kooktheater en het zorgen voor continuiteit totdat de verbouwing voorbij was. We hebben wat steekjes laten vallen bij de mystery-guests en daardoor zaten we niet bij de 100. Dat hebben we geevalueerd en naast ons neer gelegd. Dank voor de uitgebreide rapportage.

Na de verbouwing hebben we hard gewerkt om de bedrijfsvoering bij te stellen en weer door te gaan met onze ingeslagen weg. Ook het inschrijven voor de Terras Top 100 hoorde er weer bij. In april en mei werden we bezocht door mystery-guests.

Op maandag 11 juni zou bekend worden of we bij de 100 beste terrassen van Nederland zouden zitten. Het team hield nauwlettend de Inbox in de gaten of we al een email hadden. We ontvingen het goede nieuws dat we bij de Terras Top 100 zaten! Leuk weer naar de feestelijke bekendmaking! Snel erna ging de telefoon en hadden we de redacteur van Misset Horeca aan de lijn.....dat we door zijn naar de laatste ronde.....dat de hoofdjury ons kwam bezoeken op 19 juni. Gefeliciteerd! Je zit bij de laatste 10! 

WWWAAHHH! Zo gaaf om mee te maken. Aan de slag! Instructie-mail goed lezen, taken verdelen, voor en achter de schermen alles in de puntjes verzorgd. Wat gaan we ze serveren? Welke vragen zullen ze stellen? Cursus Eefje en Sylvia verplaatsen, zo fijn als ze als bedrijfsleiding erbij zijn. Instructie keukenbrigade Ben en Jur, instructie Phil, Eefje, Sylvia. Zelf met z'n drieen voorbereid vraag/antwoord. Foto's in groot formaat ter ondersteuning van ons verhaal. Arriveren ze via de voordeur of via terras....zijn niet gespannen hoor!

Daar komen ze! Welkom bij Diverso!

Op maandag 2 juli aanstaande zijn wij bij uitzondering gesloten. Wij gaan met ons vaste team naar de bekendmaking van de Terras Top 100. Het wordt zowiezo feest met goed nieuws. Nog even spannend welke plaats de hoofdjury aan ons heeft toegekend. Trots, heel trots om dit met ons team mee te mogen maken. 

 

Kitty