Wat een terras!

Een nieuwe terrasoverkapping! Dus nog meer comfort!

 

Wat een terras! | Restaurant Diverso

In maart 2013 hebben we het terras aangelegd. Hoewel het spannend was of de gasten het zouden waarderen om op een terras plaats te nemen aan de achterzijde van een horecapand, buiten het zicht van de drukke buitenwereld, hebben we de stap gezet. Al 4 terras-seizoenen is het terras van Diverso een succes te noemen. Nu het voorjaar zich weer heeft aangediend en de lentekriebels ons vertellen dat we buiten willen eten en drinken, staat ons terras alweer helemaal klaar. Dit jaar hebben we de 8 parasols vervangen door een terrasoverkapping 'waar je U tegen zegt'.  Een stalen constructie op 3 palen met 2 luifels die separaat electrisch te bedienen zijn. Deze terrasoverkapping is regen- en windbestendig en biedt je veel comfort. Als het fris wordt kunnen we je verwarmen met heaters. 

Dit terras is een heerlijke plek om je rust te nemen, bij te kletsen en te genieten van lekker eten en drinken. Vrienden, vriendinnen, geliefden, gezinnen, families, groepjes uit verenigingen, stichtingen en bedrijven kunnen aanschuiven aan een van de nette terrastafels. Probeer het vernieuwde Toscaans Tafeltje Vol waarbij je met z'n alle vanaf het midden van de tafel eet. Ook blijven we trouw aan Diverso Al Italiana, het menu waarbij ieder aan tafel op het invulkaartje zijn 5 kleine gerechtjes aankruist die wij gedurende de avond een voor een serveren.